Laserterapi

B-Cure Laser fra Cotri

Hos Cotri har vi fået forhandling af det effektive Israelske produkt B-Cure Laser, som har vist sig yderst effektiv til hjemmebehandling af adskillige sundhedsudfordringer, som ofte giver smerter.

Leje af B-Cure

Promodellen udlejes for Kr. 1500 incl. moms for 1 måned.

For køb eller leje – kontakt Cotri ApS på denne mail

B-Cure Laser kan i realiteten anvendes over hele kroppen, hvor man har smerteproblemer f.eks Forstuvninger, Blå Mærker, Museskader, Acne, Sår, Ar og har vist rigtig gode resultater ved bl.a. følgende lidelser :

Smerte i kæbemuskler og/ eller -led – Temporomandibulær dysfunktion (TMD)

 • Temporomandibulær dysfunktion (TMD) refererer til en samling tilstande karakteriseret ved smerte i kæbemuskler og/ eller -led samt omgivende strukturer, funktionsmæssige begrænsninger i kæbeleddet eller lyde (knæk, krepitation) fra kæbeleddet under bevægelser2,3,4
 • Generne kan være forbigående, kroniske eller recidiverende(tilbagevendende)

For mere information – Klik Her

Leddegigt – reumatoid artritis (RA)

en kronisk ledsygdom af ukendt årsag. Der er typisk betændelser i led (inflammation af led), som kan ødelægge ledene. Sygdommen kan også give forandringer udenfor leddene.

For mere information – Klik Her

Fibromyalgi – Forstærkede smertesignaler

Fibromyalgi er en kronisk smertesygdom, der skyldes forstyrrelser i den måde, som hjernen og nervesystemet bearbejder smerter på. Mekanismen kaldes ”central sensibilisering”. 

Det betyder, at nervecellerne i rygmarven og i hjernen (centralnervesystemet) bliver mere følsomme. Fibromyalgiramtes smertesignaler bliver derfor forstærket. 

Samtidig fungerer de naturligt forekommende smertedæmpende mekanismer i kroppen ikke optimalt hos mennesker med fibromyalgi. 

Almindeligvis opfattes smerte som kroppens akutte advarselssignal ved skade. 

Fibromyalgi passer dog ikke ind i smertens skabelon på den måde, at smerten ikke skyldes beskadigelse eller sygdom i f.eks. muskler, sener, led, knogler eller indre organer, men er en ”omlægning” af smertesystemets funktion.

For mere information – Klik Her

MuskelsmerterMyofascial pain syndrome

opstår på baggrund af en inflammation i vævet og gør området mere sensitivt over for smerte. Muskelsmerter bliver også kaldt for Myofascial pain syndrome.

Det er en tilstand, der påvirker fasciaen, som er det bindevæv, der dækker musklerne. Der kan både være tale om en enkelt muskel, der er påvirket, eller flere muskelgrupper på samme tid.

Nogen gange er det område, hvor man oplever smerten, faktisk ikke der, hvor muskelsmerterne stammer fra. Dette fænomen kaldes for refererede smerter.

Hvad er årsagen til muskelsmerter?

Myofascielle smerter kan opstå pga. af skade i muskulaturen eller gennem en overbelastning af muskler, sener, eller ligamenter.

Andre årsager kunne være:

 • Gentagne bevægelser
 • Inaktivitet eller immobilitet
 • overanstrengelse / overbelastning
 • Stillesidende arbejde

For mere information – Klik Her

Karpaltunnelsyndrom

Fakta

 • Hånden er bygget sådan op, at der en risiko for at der kan komme tryk på en stor nerve på håndfladesiden af håndroden. 
 • Det kan føre til smerter og problemer med at bruge hånden normalt. Dette kaldes for karpaltunnelsyndrom.
 • Sygdommen kan forsvinde af sig selv uden behandling.
 • Hvis du har mange smerter eller gener over lang tid, bør du blive behandlet.
 • Nogle personer med karpaltunnelsyndrom kan behandles med aflastning og brug af en håndledssskinne, nogle har gavn af blokader, mens andre må opereres.

For mere information – Klik Her

Hælspore – Plantar fasciitis

Plantar fasciitis, ofte kaldet hælspore, er en hyppig årsag til smerter under hælen. Bindevævspladen i fodsålen hæfter til hælens knogle, og her kan den blive overbelastet eller udsat for slid. Som regel forsvinder smerterne af sig selv, men aflastning med tilpasning af fodtøj og aktiviteter, som har udløst smerterne, kan hjælpe

I alvorligere tilfælde kan din læge hjælpe med yderligere råd og behandling

For mere information – Klik Her

Tennis- og golfalbue

Tennis- og golfalbue er irritation i albuen på enten ydersiden eller indersiden. Det er en overbelastningsskade. Skaden kan opstå i forbindelse med arbejde eller forskellige fritidsaktiviteter, hvor der typisk er gentagne belastninger.

Tilstanden gør ondt  og giver gener der, hvor de lange muskler fæstner nær albueleddet.

Behandling er at justere belastning, træningsøvelser, smertestillende medicin og eventuel blokade (lokalbedøvende lægemiddel)

For mere information – Klik Her

Seneknude (ganglion)

Sener og seneskader

En sene er en streng af bindevæv, der forbinder en muskel og en knogle. Nogle sener er omgivet af seneskeder – et rørformet hylster, der forhindrer gnidningsmodstand mod vævet omkring.

En seneknude er en knude under huden med geleagtig væske, som ligger i nærheden af led eller seneskeder. Det mest almindelige sted at få en seneknude er ved håndleddet. Seneknuder er helt ufarlige og forsvinder ofte af sig selv, men kan være ømme og generende.

For mere information – Klik Her

Lukket for kommentarer.